برگزاری اولین همایش راهبردهای مرجعیت علمی بین‌المللی به میزبانی دانشگاه خوارزمی

 | تاریخ ارسال: 1403/6/10 | 
به همت سازمان دانشجویان و مرکز مطالعات بین الملل دانشگاه خوارزمی، اولین همایش راهبردهای مرجعیت علمی-بین‌المللی به عنوان پیش رویداد اولین نمایشگاه جاذبه ­های تحصیل در ایران روز چهارشنبه، هفتم شهریور ماه، با حضور جمعی از مقامات ارشد سازمان امور دانشجویان، معاونین و مدیران بین‌الملل دانشگاه‌های کشور، و دیگر دست‌اندرکاران حوزه آموزش عالی در تالار ابوریحان پردیس تهران دانشگاه خوارزمی برگزار شد.
در ابتدای این مراسم، دکتر عظیمی وقار، رئیس مرکز روابط بین‌الملل دانشگاه خوارزمی، ضمن خوش­آمدگویی به حاضرین، این همایش را رویدادی بی‌نظیر دانست که با هدف ترویج گفتمان جذب حداکثری دانشجویان بین‌المللی در کشور و نمایش ظرفیت‌های دانشگاه‌های ایران در این حوزه برگزار شده است. وی تأکید کرد که دانشگاه‌های فعال در حوزه بین‌الملل نقش مهمی در سیاست‌گذاری جهانی ایفا می‌کنند و ایران نیز با سرمایه‌گذاری در این زمینه، به دنبال ارتقاء جایگاه خود به‌عنوان یک مرجعیت علمی بین‌المللی است.
در ادامه، دکتر سلمانپور، مشاور رئیس سازمان امور دانشجویان و رئیس ستاد نمایشگاه جاذبه های تحصیل در ایران، به تشریح راهبردهای جذب دانشجویان بین‌المللی از طریق نمایندگی‌های خارج از کشور، نقش نمایشگاه‌های آموزش عالی در انتخاب دانشجویان، و برنامه‌های آینده پرداخت. وی همچنین از برگزاری نمایشگاه بین‌المللی جاذبه‌های تحصیل در ایران با ۱۴ رویداد مختلف از ۱۷ تا ۲۰ مهر ماه در محل مصلی بزرگ امام خمینی «ره» خبر داد و بر اهمیت برنامه‌ریزی و هماهنگی دقیق برای برگزاری باشکوه این رویداد تأکید کرد.
در ادامه این همایش، دکتر ابطحی، معاون مرکز همکاری‌های بین‌المللی وزارت علوم، به بررسی نکات کلیدی در دعوت از مهمانان خارجی برای حضور در نمایشگاه پرداخت و به موضوعاتی همچون فرآیند آماده‌سازی، شناخت نیازهای بازار آموزش عالی، و اجرای رویدادهای نمایشگاهی اشاره کرد.
همچنین، دکتر باقری، رئیس اندیشکده مرجعیت علمی وزارت علوم، در خصوص عوامل موثر در تحقق مرجعیت علمی کشور، تاریخچه این موضوع، و اقدامات انجام‌شده در راستای دستیابی به این هدف در یک سال اخیر، توضیحاتی ارائه داد و از برگزاری نخستین همایش ملی مرجعیت علمی در آبان ماه ۱۴۰۲ خبر داد.
در بخش دیگری از این همایش، دکتر سوزنچی، مدیرکل امور دانشجویان بین‌الملل، به اهمیت نمایشگاه جاذبه‌های تحصیل در ایران اشاره کرد و آن را فرصتی برای گردهمایی تمامی دست‌اندرکاران حوزه جذب دانشجویان بین‌المللی دانست. وی افزود که این نمایشگاه با بیش از ۴۰۰ غرفه، ویترینی از جاذبه‌های تحصیلی کشور ایران را به نمایش می‌گذارد و فرصت مناسبی برای تبادل تجارب و ارتقای تعاملات بین‌المللی فراهم می‌آورد.
این همایش با برگزاری کارگاه‌ تخصصی و جلسه هم­اندیشی مدیران دانشگاه‌ها پیرامون راهبردهای جذب دانشجویان بین‌المللی و نیز آمادگی هر چه بیشتر برای برگزاری هر چه بهتر نمایشگاه جاذبه­ های تحصیل در ایران به پایان رسید. امید است که نتایج این همایش، گامی مؤثر در جهت تقویت جایگاه علمی ایران در عرصه بین‌المللی و جذب بیشتر دانشجویان خارجی از یک سو و از سوی دیگر آمادگی هر چه بیشتر در برگزاری اولین نمایشگاه جاذبه‌های تحصیل در ایران باشد.

دفعات مشاهده: 461 بار   |   دفعات چاپ: 44 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

دیدار رئیس و همکاران مرکز مطالعات بین الملل با زلزله شناس مطرح، دکتر مهدی زارع

 | تاریخ ارسال: 1403/3/23 | 
در روز سه‌شنبه، ۲۲ خرداد ۱۴۰۳، مرکز مطالعات بین‌المللی افتخار میزبانی دکتر مهدی زارع، استاد برجسته مهندسی زلزله‌شناسی و مدیریت بلای طبیعی را داشت. این دیدار فرصتی ارزشمند برای گفتگو در مورد افزایش تأثیر مرکز در همکاری‌های مدیریت بلایا در سطح بین‌المللی و منطقه‌ای فراهم آورد.
در طی این دیدار، دکتر زارع نظرات کارشناسی و پیشنهادات خود را در راستای تقویت تلاش‌های مشترک و بهبود ابتکارات در مدیریت بلایا را با همکاران مرکز به اشتراک گذاشتند. در ادامه این گفتگو، دکتر مهاجری، رئیس مرکز مطالعات بین الملل دانشگاه، ضمن تشکر از پرفسور زارع بابت حضور در دانشگاه و بازدید از مرکز، پیشنهاد برگزاری رویداد مشترک در سطح بین المللی و منطقه ای را دادند که با بازخورد مثبت ایشان مواجه شد.
در انتهای این جلسه دکترزارع ضمن تاکید بر نقش مرکز بر ارایه ابتکارات و راه­کارها توسط مرکز مطالعات مبنی بر مشارکت و عملیاتی­سازی توافقنامه­ها و پروتکل فراملی در زمینه بحران­های طبیعی، بر نقش حیاتی همکاری‌های مستمر در پیشبرد تاب‌آوری جهانی در برابر بلایا تأکید نمودند. در انتهای این جلسه ایشان برای مرکز مطالعات بین الملل دانشگاه در راستای پیاده سازی اهداف تدوینی آروزی موفقیت نمودند

 

دفعات مشاهده: 1051 بار   |   دفعات چاپ: 79 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

شهید جمهور

 | تاریخ ارسال: 1403/2/31 | 
انا لله و انا الیه راجعون
«مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَیٰ نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ یَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِیلًا»

«از مومنان مردانی هستند که به پیمانی که با خدا بسته بودند وفا کردند بعضی بر سرپیمان خویش جان باختند و بعضی چشم به راهند و هیچ پیمان خود دگرگون نکرده اند»
شهادت مظلومانه آیت الله رئیسی رئیس جمهور جهادی و انقلابی و جمعی از خدمتگزاران صدیق و هیات همراه ایشان در راه خدمت ماندگار به کشور و ملت، ماتم و اندوه فراوانی را بر دلهای مردم ایران اسلامی نشانده است.
مرکز مطالعات بین الملل دانشگاه خوارزمی همسو با آحاد مردم پاکباخته کشورمان با تبریک و تسلیت شهادت آیت الله رئیسی و همراهانشان به محضرحضرت  ولی عصر (عج) ونائب برحقش رهبر فرزانه انقلاب اسلامی در این برهه حساس باردیگر عهد می بندند که در تداوم راه پرافتخار پدران شهیدشان تا پای جان از آرمان‌های والای نظام اسلامی حراست کرده و در پیمایش راه دست یابی به قله های بالندگی و پیشرفت ذره ای تردید به خود راه نخواهند داد.

دفعات مشاهده: 1343 بار   |   دفعات چاپ: 109 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

برگزاری جلسه مرکز مطالعات بین الملل دانشگاه خوارزمی با نمایندگان دانشگاه صنعتی استانبول

 | تاریخ ارسال: 1403/2/22 | 
در روز سه‌­شنبه، ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳، به منظور عملیاتی سازی تفاهم­نامه دانشگاه خوارزمی و دانشگاه صنعتی استانبول و به همت سرکار خانم دکتر مهری اکبری، معاونت محترم دفتر بین‌­الملل دانشگاه، جلسه مشترک مرکز مطالعات بین الملل دانشگاه با نماینده دانشگاه صنعتی استانبول به صورت مجازی، برگزار شد. در ابتدای این نشست که با حضور نمایندگان دانشگاه صنعتی استانبول به ریاست پرفسور عمر اکمکچیقلو معاون دفتر بین‌­الملل آن دانشگاه برگزار شد، دکتر علی عظیمی ضمن خوش­امدگویی بر ضرورت عملیاتی­‌سازی تفاهم نامه دانشگاه تاکید نمودند و این چنین تعاملاتی را برای طرفین سودمند دانستند. در ادامه این جلسه آقای دکتر سید حسین مهاجری­  و سرکار خانم دکتر مهری اکبری به بحث با نمایندگان دانشگاه استانبول و عملیاتی سازی تفاهم­‌ها از طریق مرکز مطالعات بین الملل دانشگاه پرداختند.
براساس تفاهم­‌های مطرح شده، مقرر گردید که پروژه­های مشترک تحقیقاتی و چند ملیتی بین ایران و ترکیه و سایر کشورهای همسایه در حوزه­های مورد علاقه طرفین با اولویت مدیریت بحران­های طبیعی منطقه­‌ای از جمله خشک­سالی، کمبود آب، تغییر اقلیم، بحران ریزگردها و موارد مشابه مورد تاکید قرار گیرند. همچنین در این جلسه پیشنهاد برگزاری مدرسه تابستانه به صورت مشترک بین دو دانشگاه مطرح گردید که با ابراز تمایل طرفین مبنی بر برنامه‌­ریزی بر انجام آن مواجه گردید. همچنین برگزاری سخنرانی در زمینه بین‌­المللی سازی دانشگاه­‌ها و نیز نحوه موفقیت در اخد فاندهای بین­‌المللی از دیگر مفاد مطرح شده و مورد تفاهم قرار گرفته در این نشست بود.  
در پایان طرفین ضمن تاکید بر عملیاتی­‌سازی موارد مطرح شده، نسبت به مفید بودن این چنین رودیدادها و فعالیت­‌های برای عمیق­‌تر شدن دوستی بین دو ملت ابراز امیدواری کردند. 

دفعات مشاهده: 1406 بار   |   دفعات چاپ: 100 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

دستاورد چشمگیر دانشجویان دانشکده ریاضیات دانشگاه خوارزمی در مسابقات ریاضی کشوری

 | تاریخ ارسال: 1403/2/16 | 
در چهل و ششمین دوره مسابقات دانشجویی ریاضی کشور، تیم دانشکده ریاضیات دانشگاه خوارزمی با درخششی خیره‌کننده موفق به کسب مقام ششمی شد. این تیم، که از دانشجویان نخبه و استعدادهای برجسته دانشکده تشکیل شده بود، تحت رهبری دکتر نیره الیاسی، عضو محترم هیات علمی دانشکده علوم ریاضی و کامپیوتر، با تلاش‌های بی‌وقفه خود موفقیت چشمگیری را رقم زد و یکی دیگر از افتخارات آموزشی را به کارنامه دانشگاه خوارزمی افزود.
در این دوره از مسابقات، دانشجویانی که نمایندگی دانشگاه خوارزمی را بر عهده داشتند و با تعهد و مهارت‌های خارق‌العاده خود درخشیدند، عبارتند از:
گاگیک انجرقلی، که با کسب مدال نقره، توانایی‌های برجسته خود را به نمایش گذاشت.
امیر ارسلان بادی پا، امیر مهدی محسنی، و احد علیزاده اقبلاغی، هر کدام موفق به دریافت مدال برنز شدند.
مبین امینی، که با کسب دیپلم افتخار، نشان داد پشتکار و تعهد در راه رسیدن به اهداف علمی چه اهمیتی دارد.
دفتر مطالعات بین‌الملل دانشگاه خوارزمی ضمن تبریک به این دانشجویان مستعد و دانشکده ریاضیات، امیدوار است که این موفقیت‌ها الهام‌بخش دیگر دانشجویان در سایر دانشکده¬ها در پیگیری اهداف علمی و دستیابی به موفقیت‌های بیشتر شخصی و سازمانی باشد.

 

دفعات مشاهده: 1599 بار   |   دفعات چاپ: 97 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر